Op deze site schrijf ik over alles wat mij fascineert, waar ik nieuwsgierig naar ben. Ik ben in eerste instantie begonnen met schrijven om zelf een beter begrip te krijgen van alles wat hier momenteel op de wereld gebeurt.

Als ik me nieuwe kennis eigen wil maken, doe ik dat het beste door erover te schrijven. Zo blijft het geen abstracte informatie die ik toevallig ergens heb gelezen, maar wordt het levende kennis waar ik verder mee kom. Ik merk dat ik hierdoor scherper leer zien. Het voelt heel bevrijdend om werkelijk vanuit mijn eigen denken ergens vat op te krijgen. Het is alsof ik in een trein zit die heerlijk onderweg is door de wijde wereld, op weg naar nieuwe ontdekkingen.

Ik heb geen patent op de waarheid. De verhalen op deze site mogen dan ook niet als zodanig worden opgevat. Onderzoek altijd zelf alle (openbaar) beschikbare bronnen, herkauw de informatie, zoom in en zoom uit, trek je eigen conclusies. Wel laat ik mij in mijn zoektocht altijd leiden door de vraag ‘wat is waar?’ Want waarheid bevrijdt, waarheid verbindt!

Ontwerp een vergelijkbare site met WordPress.com
Aan de slag